Részmunkaidős "Digital Playground" vezetőt keresünk a Budapest School Római Partra. Alakítsd ki velünk és üzemeltesd a műhelyt,  ahol gyerekjáték lesz a 3D nyomtatás, a forrasztás vagy a programozás!
A 1031 Budapest, Nánási út 97. alatt működő iskolánkban egy 40 nm-es műhelyt szerelünk fel a kéziszerszámoktól a legkorszerűbb technológiáig. Olyan műszaki vénájú munkatársat keresünk, aki kialakítja és délutánonként (16-20 óra között) működteti is a labort. Segít programokat tartani, megjavítja, ami elromlik és folyamatosan fejleszti az eszközöket. Robotprogramozás, 3D modellezés, távirányítós modellek vagy CNC maró
Rakjuk össze a város legjobb műhelyét együtt!
Érdekel, jelentkezem!
 
A Budapest School Római Part "Digital Playground Manager"-t keres.

A Budapest Shool a Prezi alapítói és barátaik által indított oktatási projekt, amiben ma már 150 gyerek tanul.  Az új munkatárs feladata egy digitális alkotóműhely felszerelése és üzemeltetése valamint a programokon részt vevő gyerekekkel való közös alkotás és tanulás lesz.

Kéziszerszámok, 3D nyomtató, számítógépek, tabletek, VR szemüveg? Forrasztás, CNC esztergálás vagy robotprogramozás? Tervezd meg a műhely kialakítását a büdzsé ismeretében. Szerezd be és üzemeltesd az eszközöket. A Budapest School tanáraival közösen találj ki olyan programokat, amiken a gyerekek és szüleik önállóan vagy közösen felfedezhetik a digitális és kreatív alkotás örömét.

Te vagy a mi emberünk, ha érdekel ez a feladat, álltál már egy méternél közelebb esztergához, tudod, mi az a Weller, az M-Bot vagy a Sratch, szeretsz drónokkal repülni és szívesen foglalkozol gyerekekkel is, valamint szeretsz tanulni és új dolgokkal kísérletezni.
 
Keresztnév *

 
Kedves {{answer_Um0xWdCGBOmI}}! Mi a vezetékneved?

 
A nálunk várható feladatok közül melyik területen milyen tapasztalatokat szereztél? *

Kérjük írd le, hogy ezek közül melyik területtel foglalkoztál és milyen projektet valósítottál már meg az alábbiak közül: 3D nyomtatás, elektronika tervezés és építés, programozás, barkácsolás, tanítás/korrepetálás, RC modellezés, drónok, Lego Mindstorm, Sratch, Minecraft, vagy egyéb, szerinted releváns terület)
 
Milyen tapasztalataid vannak gyerekeknek szervezett programokkal kapcsolatban? *

Kérjük írd le, hogy tartottál-e már bármilyen gyerekprogramot, órát, tábort, vagy egyéb foglalkozást?
 
Kérlek javasolj nekünk fűtésvezérlési rendszert az épületünkhöz az alábbi paramétereknek megfelelően: *

Az épületben a földszinten két kazán és hét szoba van, minden helyiségben 2-3 radiátorral (összesen 14 radiátor, ebből 6 osztó-gyűjtővel szabályozható, a többi egyenként.) Az emeleten egy kazán és 5 radiátor, két helyiségben. Szeretnénk minden helyiségben külön hőfokot beállítani, előre heti programot készíteni és távolról is (interneten) állítani a rendszert. Kedvencünk a Z-Wave technológia. Add meg a rendszer komponenseit és a költségvetést.
 
Mekkora nettó havi fizetésért kezdenél nálunk, napi 3-4 órás délutáni/esti (16:00-20:00) munkavégzés mellett? *

Numbers only please.
Powered by Typeform